Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ABOUT JS CONSTRUCTION


Η J.S. Construction είναι εταιρεία που προήλθε από τη συμμετοχή των Μηχανικών της εταιρείας ENG, του Οικονομολόγου Σωτηρίου Στέφανου και της Λογίστριας Κατσή Βασιλικής.

Η εταιρεία πέρα από κατασκευές κτηρίων, εργοστασίων, μελέτες στατικών, αρχιτεκτονικών κτλ., χωματουργικών εξειδικεύεται και στις μεταλλικές κατασκευές βαρέος τύπου.
Έχουμε συνεργαστεί για την ΑΓΕΤ σε συνεργασία με την ΕΒΙΕΣΚ στα εργοστάσια Αλιβερίου, Χαλκίδας και Βόλου.

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από 10 Μηχανικούς
 ( Τοπογράφους, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες) και από την Ψαθά Μαρία υπεύθυνη Marketing, παρέχοντας στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα, εξυπηρέτηση με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οι πελάτες του χαρτοφυλακίου των προηγούμενων εταιρειών που συνέστησαν την J.S. προέρχονται από τον ιδιωτικό αλλά και από το δημόσιο τομέα.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη και
υποστήριξη του πελάτη μας από την αρχή έως την τελική
παράδοση του έργου.
Στις εργασίες μας περιλαμβάνονται:

Κατασκευές κτηρίων, εργοστασίων, μελέτες στατικών, αρχιτεκτονικών κτλ., χωματουργικές εργασίες, μεταλλικές κατασκευές βαρέος τύπου, πλατφόρμες γεφυρών. 

Παροχή απολογιστικών εργασιών, (ηλεκτροσυγκολλητές, εφαρμοστές, μονταδόροι, ελασματουργοί κτλ.), συντήρηση και εργολαβικές εργασίες σε εργοστάσια, εργασίες υπεργολαβίας, ναυπηγικές εργασίες.



Post a Comment

0 Comments